Vad kan vi hjälpa er med?

Vi hjälper er med
allt inom foto 📷

Oavsett om ni är på jakt efter nya personalbilder, bilder som representerar er verksamhet eller kanske en bildbank för era sociala medier – så vi är här för att göra det möjligt.

En fotograf är en bra investering för ditt företag eftersom högkvalitativa bilder förstärker varumärket, engagerar målgruppen och skapar en professionell image som lockar kunder. Nedan ser du vad ett par bra bilder kan göra för ditt företag.

Fångar uppmärksamhet: Bra foton lockar människors uppmärksamhet och skapar ett positivt intryck av ditt företag.

Öka försäljningen: Attraktiva bilder kan öka försäljningen genom att locka kunder att köpa dina produkter eller tjänster.

Bygger varumärkeskännedom: Genom att skapa unika och minnesvärda bilder kan ditt företag sticka ut och bygga en stark varumärkeskännedom.

Engagerar målgruppen: Bra foton kan öka engagemanget på sociala medier och andra plattformar genom att locka till likes, kommentarer och delningar.

Ger professionalism: Professionella bilder ger ditt företag en känsla av professionalism och pålitlighet, vilket kan öka förtroendet hos potentiella kunder.

Vi skapar videos för era
sociala medier 🎥

Att inkludera film i din marknadsföringsstrategi kan vara avgörande för att stärka din närvaro och locka fler kunder. Speciellt nu på senare tid när korta videoklipp, även kallat short-form content, har blivit så stort på plattformar så som TikTok och Instagram Reels.

Genom att visa upp ansikten och röster från företagets team skapas en mer personlig koppling med kunderna, vilket ökar förtroendet. Korta videoklipp som inte uppfattas som traditionell reklam har blivit ett kraftfullt sätt för att engagera och locka målgrupper.

Istället för att bara fokusera på att sälja produkter eller tjänster kan företag skapa starkare band med sina följare genom att leverera värdefullt och underhållande innehåll. Om videoklippen smälter samman med plattformens naturliga flöde och ton, ökar chansen att de delas och sprids organiskt, vilket i sin tur kan leda till ökad varumärkesexponering och konverteringar.

I en tid där användarna har en låg tolerans för påträngande reklam är det att skapa innehåll som känns autentiskt och relevant för målgruppen som verkligen kan göra skillnad och skapa positiva resultat på sociala medier.

Helhetslösning inom
Content & Sociala Medier 📱

Behöver ni hjälp med att maximera er närvaro på sociala medier och skapa engagerande innehåll? Känner ni att tiden och resurserna inte räcker till, eller saknar ni kanske egna idéer? Oroa er inte!

Vi erbjuder en omfattande tjänst där vi tar hand om allt från produktion
av foto- och videomaterial till strategier och hantering av era sociala mediekonton. Allt för att ni ska lyckas så bra som möjligt med er marknadsföring på sociala medier.

Kontakta oss för en kostnadsfri konsultation där vi går igenom
era behov och mål tillsammans.

Boka ett möte

Annonsering 🚀

Annonsering på sociala medier erbjuder en mängd fördelar som kan vara avgörande för ett företags framgång. För det första möjliggör det en omfattande räckvidd och exponering för företags varumärken eller produkter.

Med miljontals användare som regelbundet använder plattformar som Facebook, Instagram och TikTok ger annonsering på sociala medier företag möjlighet att nå ut till en bred och mångsidig publik, oavsett bransch eller målgrupp.

Dessutom erbjuder sociala medieplattformar omfattande analysverktyg och statistik som gör det möjligt för företag att mäta resultat och optimera sina kampanjer i realtid.

Genom att analysera data som klickfrekvens, konverteringsgrad och engagemang kan företag göra bra och kloka beslut för att förbättra sina annonseringsstrategier och maximera sin avkastning på investeringen.

Vi på Levlo Media kan hjälpa ert företag att nå nya höjder genom annonsering på sociala medier. Oavsett om det handlar om att generera fler leads, öka webbtrafiken eller öka försäljningen. Med våra resurser kan vi leverera de önskade resultaten ni strävar efter.

”Varför är sociala medier
så viktigt för mitt företag då?”

👀
Varumärkeskännedom

Genom att aktivt närvara på sociala medier kan ditt företag öka sin varumärkeskännedom.

Regelbunden delning av relevant och intressant innehåll når ut till en större publik och skapar medvetenhet kring ert varumärke.

Att interagera med er målgrupp visar att ni är närvarande och lyhörda gentemot era kunder. Vilket leder till ett stärkt varumärke och större förtroende hos er målgrupp.

🤝
Bygger förtroende

Genom att dela roligt, personligt och intressant material på sociala medier kan ditt företag skapa ett starkt band med er målgrupp.

Att exempelvis visa vad ni gör och låta människor lära känna teamet bakom företaget bygger en personlig relation.

Detta gör att ni framstår som äkta
och pålitliga, vilket kan göra att fler potentiella kunder och följare litar på er.

📢
Få ut ert budskap

Genom sociala medier får företag ett enkelt och kraftfullt verktyg för att kommunicera sina värderingar och budskap till en bredare publik.

Användning av olika typer av innehåll och interaktiva funktioner skapar engagerande kommunikation och bidrar till att sprida företagets budskap.

På så vis fungerar sociala medier som en plattform för att bygga starka relationer med publiken och berätta om vad ert företag står för och strävar efter att uppnå.

Ta en lunch och diskutera
hur vi kan hjälpa er?