Lite kort om Levlo Media..

Vår vision och affärsidé

Vår idé tog fart när vi insåg kraften i sociala medier, foto och film som verktyg för tillväxt, förtroendebyggande och ökad varumärkeskännedom. Vi brinner för att hjälpa företag att navigera och våga satsa i just denna allt mer förvirrande och tidskrävande digitalavärld.

Genom att erbjuda både enskilda tjänster och helhetslösningar, där vi producerar allt innehåll tillsammans med en skräddarsydd strategi som grundar sig på noggrann lyssning och förståelse för era unika behov och mål, strävar vi efter att vara den ultimata partnern för att maximera ditt varumärkes framgång online.

Vart allt startade

Grundat av Filip Andersson, har vårt företag sina rötter i en enkel idé och en stark passion för kreativitet. Med ett dedikerat team av unga talanger har vi arbetat hårt för att förverkliga vår vision att leverera högkvalitativa tjänster inom foto, film, sociala medier och annonsering.

Även om vi fortfarande är en relativt ny aktör på marknaden, är vi fast beslutna att vara en pålitlig partner för våra kunder och fortsätta att utvecklas och växa. Vår historia är en påminnelse om att varje framgångsrik resa börjar med modet att ta det första steget, och vi ser med spänning fram emot framtida utmaningar och möjligheter.

Möt Levlo Media teamet

Vi på Levlo Media är stolta över att ha lyckats skapa ett riktigt succéteam där varje person är expert inom sitt område.
Tillsammans brinner vi för att driva våra fantastiska kunder och samarbetspartners mot framgång!

Filip Andersson

Grundare & Creative Director

filip@levlomedia.se

Sigvard Paulsson

Marketer & Säljare Halland

sigvard@levlomedia.se